Retouren

Het kan gebeuren dat je bestelling toch niet helemaal naar verwachting is. Het retour zenden van een bestelling of een deel daarvan kan binnen 14 dagen na ontvangst. Voor het retourneren hanteren wij een aantal retour- en ruilvoorwaarden:

 

-       Het passen van je bestelde artikelen mag natuurlijk altijd, maar het te retourneren artikel mag niet gebruikt, gedragen, gevlekt of           beschadigd zijn.

-       De artikelen zijn voorzien van het originele prijskaartje

-       De kosten van retourzending zijn voor de afzender

-       Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen terug gestort op jouw rekeningnummer of creditcard – account.

 

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het verzenden van je retour:

Optie 1: Retournering via PostNL pakketdienst

Om je retourzending in behandeling te kunnen nemen dient het retourformulier dat je ontvangt bij je bestelling volledig ingevuld te zijn en bijgevoegd bij de retourzending. Het retourformulier vind bijgesloten bij je pakbon.

Plak het retour verzendetiket met het adres van Stylenotes.nl op de verpakking. Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt zijn, bij voorkeur in de verzendzak waar het artikel/de artikelen in verzonden waren.Geef je pakketje af bij het postkantoor of ander PostNL punt. Daar krijg je een Track & Trace code zodat je je retour kunt volgen via PostNL. Bewaar dit verzendbewijs goed.

Optie 2: Retournering via Brievenbuspost 

Als je retour in de brievenbus past, kun je je pakketje ook op die manier retourneren (met voldoende postzegels)

Om je retourzending in behandeling te kunnen nemen dient het retourformulier dat je ontvangt bij je bestelling volledig ingevuld te zijn en bijgevoegd bij de retourzending. Het retourformulier vind bijgesloten bij je pakbon.

Plak het retour verzendetiket met het adres van Stylenotes.nl op de verpakking. Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt zijn, bij voorkeur in de verzendzak waar het artikel/de artikelen in verzonden waren.

Optie 3: Retournering via DPD – goedkopere optie dan via POSTNL pakketdienst

Om je retourzending in behandeling te kunnen nemen dient het retourformulier dat je ontvangt bij je bestelling volledig ingevuld te zijn en bijgevoegd bij de retourzending. Het retourformulier vind je bijgesloten bij je pakbon.

Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt zijn, bij voorkeur in de verzendzak waar het artikel/de artikelen in verzonden waren.

-        Ga naar https://www.pakkettenversturen.nl  klik op 'Verstuur direct een pakket'

-        Kies het gewicht van het pakket en druk op 'Nu versturen'

-        Vul alle gegevens in die nodig zijn : Bij voor- en achternaam kan 'Stylenotes' worden ingevuld.

Retouradres Stylenotes.nl

Stylenotes.nl

Nassaulaan 42

1404 CR Bussum

Nederland

Mailadres: info@stylenotes.nl

Kies DPD pick up parcelshop: 'Foto Strik Bussum'

Voer vervolgens je eigen gegevens in en volg de stappen van betaling. Er zal nu een pakketlabel aangemaakt worden en verzonden worden naar je mailadres. Print deze uit en plak deze op het pakket. Nu is je pakket klaar voor verzending, afleveren kan bij een DPD pakketshop. 

Ruilen

Wil je een artikel ruilen voor een andere maat of kleur? Dat is natuurlijk mogelijk.

Om je retourzending in behandeling te kunnen nemen dient het retourformulier dat je ontvangt bij je bestelling volledig ingevuld te zijn en bijgevoegd bij de retourzending. Geef op het retourformulier aan dat je een of meerder artikelen wil ruilen voor een andere maat. Plak het retour verzendetiket met het adres van Stylenotes.nl op de verpakking. Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt zijn, bij voorkeur in de geleverde zak die opnieuw afsluitbaar is

Kies uit retourneer optie 1,2 of 3 voor het retourneren van je artikel(en). Zie bovenstaande tekst. 

 

-       Stylenotes stuurt bij een ruil- order, je bestelde artikelen GRATIS naar je op. Zo heb je geen dubbele verzendkosten.

-       Mocht een artikel niet meer op voorraad zijn, dan zal Stylenotes contact met je opnemen over de afhandeling van de ruil- order.

 

Vergeet het retourformulier niet bij je retour te voegen. 

 


Scroll To Top